de oplossing tegen snurken en slaapapneu

De oplossing tegen snurken en slaapapneu

  • slaapapneu en snurken
  • slaapapneu en snurken


Doe de test en ontdek of u 

snurkt / slaapapneu heeft!

Er wordt een eerste indicatie

gesteld en een advies gegeven.

De oplossing tegen snurken

Snurkt u en/ of heeft u last van slaapapneu? Weet u dat dit kan leiden tot slapeloosheid, concentratie problemen, vermoeidheid en/ of hoofdpijn overdag?

Het Easy Comfort Mandibulair Repositie Apparaat (MRA) biedt een zeer effectieve en comfortabele oplossing. Het Easy Comfort MRA is een duurzaam product dat in 96% van de gevallen effectief is tegen snurken en de beste uitkomst biedt tegen slaap- apneu. Daarnaast is het Easy Comfort MRA comfortabel, makkelijk in gebruik en wordt het in de meeste gevallen volledig vergoed door uw zorg-  verzekeraar.

Lees verder...

Kwaliteitsgarantie

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken heb- ben de effectieve werking van het Easy Comfort MRA tegen snurken en slaapapneu aangetoond.

 

Zowel Easy Comfort en zorgverzekeraars hebben veel vertrouwen in het product. Er wordt tot wel 5 jaar garantie geven op het Easy Comfort MRA, af- hankelijk van het soort Easy Comfort MRA en uw verzekeraar. Daarnaast worden eventuele reparaties kosteloos uitgevoerd. Ook garandeert Easy Comfort dat het MRA binnen drie weken voor u is gemaakt. U kunt dus snel van uw snurkproblemen of uw slaap- apneu afkomen.

Lees verder...

product uitleg

Aanbevolen

Easy Comfort MRA wordt door verschillende partijen aanbevolen en gezien als de beste oplossing om te stoppen met snurken, in vergelijking tot andere MRA's. Zo is 93% van de gebruikers tevreden en beveelt 89% het gebruik van het Easy Comfort MRA aan bij vrienden en familie. Daarnaast is er wettelijk bepaald dat het Easy Comfort MRA vergoed wordt uit de basisverzekering, indien u last heeft van slaap- apneu.

Lees verder...