de oplossing tegen snurken en slaapapneu

De oplossing tegen snurken en slaapapneu

De oplossing tegen snurken, Easy Comfort MRA

Werking Easy Comfort MRA

​Als snurken uw relatie, gezondheid of zelfs uw leven bedreigt, is de meest voor de hand liggende oplossing het Easy Comfort MRA. Deze anti snurkbeugel, wordt in de mond gedragen en bestaat uit twee losse MRA’s voor de boven- en onderkant. Dit type MRA wordt ook wel een bibloc MRA genoemd. Het is wetenschappelijk bewezen dat een Easy Comfort MRA, beter werkt dan een eendelig MRA (monobloc). Daarnaast zorgt het voor meer draagcomfort en de mogelijkheid tot praten en drinken.


Zoals terug te vinden is in “Snurken & Slaapapneu” ontstaat het snurkende geluid door een vernauwing in de luchtweg tussen de neusholte en de stembanden. Het Easy Comfort MRA brengt de onderkaak naar voren tijdens het slapen, waardoor de luchtweg open blijft en u dus niet meer snurkt. Wetenschappelijk onderzoek heeft de effectieve werking van het Easy Comfort MRA aangetoond zowel bij snurken in 96% van de gevallen effectief, als bij slaapapneu in 5 op de 8 gevallen effectief.


Op deze röntgenfoto’s is de werking van het Easy Comfort MRA duidelijk zichtbaar.


stoppen met snurken

Op de linker foto een persoon zonder MRA, op de rechter foto een persoon met MRA.


Easy Comfort biedt verschillende MRA's aan. Welke Easy Comfort MRA het beste bij u past is afhankelijk van uw klachten. Al met al biedt het Easy Comfort MRA een makkelijke, comfortabele en snelle oplossing tegen snurken en slaapapneu. Easy Comfort helpt u graag om u optimaal te informeren omtrent de behandeling. Mocht u vragen hebben of graag overgaan tot een behandeling kunt u contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde gespecialiseerde behandelaar.  

Easy Comfort MRA Producten

Aangezien snurken en slaapapneu niet hetzelfde is, levert Easy Comfort verschillende MRA’s. Het Easy Comfort MRA wordt afgestemd op de behoefte van uw problemen, waardoor het EasyComfort MRA zeer effectief is. Door middel van de snurktest kan uw gespecialiseerde behandelaar een eerste indicatie stellen. Afhankelijk van deze uitkomst stuurt uw behandelaar u door naar een specialist. Deze specialist bepaalt de ApneuHypopneu Index (AHI). De AHI waarde wordt door uw behandelaar gebruikt om u de beste behandelwijze te bieden.

Lees meer over onze producten

Ontdek of u slaapapneu
hebt! Doe de Test en
krijg direct advies
op maat

Doe de test
snurk test