de oplossing tegen snurken en slaapapneu

De oplossing tegen snurken en slaapapneu

18) $somtotal = 3; $lbang1=$_POST['bang1']; $lbang2=$_POST['bang2']; $lbang3=$_POST['bang3']; $lbang4=$_POST['bang4']; $lbang5=$_POST['bang5']; $lbang6=$_POST['bang6']; $lbang7=$_POST['bang7']; $lbang8=$_POST['bang8']; $bangtotal = $lbang1 + $lbang2+ $lbang3+ $lbang4+ $lbang5+ $lbang6+ $lbang7+ $lbang8; $bangtotal = ($bangtotal); If ($bangtotal <= 3) $sombangtotal = 1; If ($bangtotal > 3) { $sombangtotal = 2; } $snurktotal = $sombangtotal + $somtotal; $snurktotal = ($snurktotal); If ($snurktotal == 0 || $snurktotal == 1 || $snurktotal == 2 ) {print "

Uitkomst snurktest

Conclusie: Er zijn geen bijzonderheden bij u vastgesteld. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u geen last van Obstructief SlaapApneuSyndroom (OSAS).

Uit de snurktest blijkt dat er bij u geen indicatie is op een verhoogd risico van OSAS. Het kan zijn dat u last heeft van snurken of dat uw partner daar last van heeft.
Afhankelijk van het totaal beeld dat uw gespecialiseerde behandelaar heeft zal er worden besloten of u wordt doorverwezen naar een specialist. Over het algemeen adviseert Easy Comfort een behandeling met de Easy Comfort MRA Snoring. In de meeste gevallen wordt het Easy Comfort MRA Snoring alleen bij de meest uitgebreide zorgverzekering vergoed. Daarom adviseert Easy Comfort navraag te doen bij uw gespecialiseerde behandelaar in de buurt. Easy Comfort MRA Snoring is de goedkoopste oplossing en is in 96% van de gevallen effectief! Vul hier onder uw gegevens in en u ontvangt uw dichtstbijzijnde behandelaar die u weer een gezonde nachtrust kan geven. Tevens krijgt u dan een extra informatiefolder over het Easy Comfort MRA, die u kunt downloaden. ";} If ($snurktotal == 3 ) {print "

Uitkomst snurktest

Conclusie: U heeft meer last van vermoeidheid dan gemiddeld. U heeft een verhoogd risico dat u last heeft van slaapapneu/ OSAS.

Uit de snurktest blijkt dat er bij u een indicatie is op een verhoogd risico van OSAS. Uit de snurktest dat u gemiddeld meer last heeft van vermoeidheid, wat de kans op OSAS aanzienlijk vergroot. Het daarom raadzaam, contact op te nemen met een gespecialiseerde behandelaar bij u in de buurt. Naar alle waarschijnlijkheid zal in dit geval zal uw gespecialiseerde behandelaar u doorverwijzen naar een specialist, waar de ernst van OSAS wordt vastgesteld. Dit door de ApneuHypopneu Index (AHI) te bepalen. Easy Comfort adviseert bij een indicatie van OSAS over te gaan op een behandeling van het Easy Comfort MRA/OSAS. Deze behandeling wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Vul hier onder uw gegevens in en u ontvangt uw dichtstbijzijnde behandelaar die u weer een gezonde nachtrust kan geven.

";} If ($snurktotal == 4 || $snurktotal == 5 ) {print "

Uitkomst snurktest

Conclusie: U heeft zeer veel last van vermoeidheid. U heeft een zeer groot risico dat u last heeft van slaapapneu/ OSAS.

Uit de snurktest is bij u de indicatie gesteld, dat u een (zeer) groot risico loopt op OSAS. Het is daarom raadzaam, spoedig contact op te nemen met een gespecialiseerde behandelaar bij u in de buurt! In dit geval zal uw gespecialiseerde behandelaar u naar alle waarschijnlijkheid doorverwijzen naar een specialist, waar de ernst van OSAS wordt vastgesteld. Dit door de ApneuHypopneu Index (AHI) te bepalen. Easy Comfort adviseert bij een indicatie van OSAS over te gaan op een behandeling van het Easy Comfort MRA/OSAS. Deze behandeling wordt in de meeste gevallen volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Vul hier onder uw gegevens in en u ontvangt uw dichtstbijzijnde behandelaar die u weer een gezonde nachtrust kan geven.

";} ?>
total
bangtotal
somtotal
sombangtotal
snurktotal

Vrijblijvend een afspraak maken


Gepaste oplossingen en adviezen kunnen een oplossing voor u bieden. Wij adviseren u contact met ons op te nemen voor een kosteloos consultDe snurktest

De snurktest is een hulpmiddel om vast te stellen of u last heeft van snurken, dan wel last heeft van slaapapneu. Dit is geen diagnose tool, maar biedt wel hulp bij een eerste indicatie. De snurktest bestaat uit twee weten-
schappelijke testen, namelijk het Epworth Sleeping Scale (ESS) en de STOP-BANG test die zijn samengevoegd. De uitkomst van de test geeft weer in welke mate u een verhoogd risico heeft op een Obstrucitief SlaapApneuSyndroom (OSAS). OSAS heeft negatieve gevolgen op uw nachtrust en het kan leiden tot verschillende gezondheidsklachten. Vul daarom nu de snurktest in en kijk in welke mate u last heeft van uw snurkproblemen.

Selecteer het cijfer dat over het algemeen bij u van toepassing is.


slapen zonder snurken
0
1
2
3
0
1
2
3
0
1
2
3
0
1
2
3
0
1
2
3
0
1
2
3
0
1
2
3
0
1
2
3


De volgende vragen kan u met ja of nee beantwoorden:


Ja    Nee   
Ja    Nee   
Ja    Nee   
Ja    Nee   
Ja    Nee   
Ja    Nee   
Ja    Nee   
Ja    Nee